Arkas Sanat Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Arkas Sanat Santral Anons

ARKAS SANAT SANTRAL ANONS

Türkiye’nin sayılı koleksiyoncularından biri olan Lucien Arkas’ın kişisel ilgi ve profesyonel yaklaşımıyla kurulan Arkas Sanat Merkezi Türkçe santral anons ve İngilizce santral anons projesi için Sibel Seslendirme’yi tercih eti.

1875 yılından beri İzmir Alsancak’ta hizmet veren Fransız Fahri Konsolosluğu’nun denize bakan bölümü Fransa hükümeti tarafında özel olarak 20 yıllığına kültür ve sanat amaçlı kullanımı için Arkas Holding’e verildiğinde buranın çok beğenilen, çok talep edilen ve sanatseverlerin ilgisini çekecek bir sanat merkezi haline dönüşeceği tahmin edilemiyordu.
Ancak Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın kişisel ilgisi ve profesyonel yaklaşımı ile Arkas Sanat Merkezi’ni bir sanat merkezinden çok daha farklı bir hale dönüştürerek koleksiyonunda bulunan birçok eseri sanatseverlerle buluşturdu.

Türkiye ile Rusya arasındaki vizeler karşılıklı olarak kaldırılırken Yalova Valiliğine atanan Esengül Civelek Türkiye’nin 2. kadın Valisi olma özelliğini taşıdığı yılın adı olarak 2011.

Aynı yıl içinde restorasyon çalışmaları biten Arkas Sanat Merkezi Kasım ayında açılışını gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük sanat koleksiyoncularından biri olan ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın bir başarıya daha imza atmış oldu.

İzmir Alsancak’ta bulunan ve çağdaş donanımlı bir sanat merkezine dönüştürülen iki katlı tarihi binada 10 adet sergi odası bulunmaktadır. Birçok uluslararası ressamın eserlerinin bulunduğu Arkas Sanat Merkezi; Pazartesi hariç haftanın her günü kapılarını sanatseverler için açmaktadır.

sanat faaliyetleri santral anons sunumları

Seslendirme Bir Sanattır
Uzun yıllardır tecrübesi ve deneyimi ile seslendirme sektörünün duayeni ve ilham verici projeleriyle Santral Anons; Arkas Sanat Merkezi için mikrofonlarını açtı.

Arkas Sanat Merkezi Türkçe santral anons ve İngilizce santral anons projeleri için her seslendirmeyi projesini sanata çeviren Santral Anons’u tercih ederek kalitemizi bir kez daha tescillemiş oldu.
Santral Anons bünyesinde harika projelere sesi ile imza atan Seslendirme Sanatçımız Emel Hanım her zamanki gibi mikrofon başında harikalar yaratmaya devam ediyor.

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz “