BA Life Marketing

Ana Sayfa  »  Haberler  »  BA Life Marketing

BA LIFE MARKETING IVR SESLENDİRME

2012 yılında Jon Bartman ve Evrim Mert tarafından kurulan ve çapraz pazarlamayı iş modeli olarak ajans çatısı altında Türkiye’ye getiren BA Life Marketing “Marka – tüketici – promosyon” üçgeninin tüm uçlarını bir araya getiren bir kreatif ajans olma özelliğini taşımaktadır.

BA Life Marketing şimdiye kadar 20’den fazla markayla 70’in üzerinde kampanya gerçekleştirmiştir. Türkiye’deki çalışma alanının dışına çıkarak, Çek Cumhuriyeti ve Fas’ta da kampanyalar yönetmeye başlayan BA Life Marketing, Samsung,P&G (Fairy, Ariel, Prima, Pantene, OralB, İpana, Head&Shoulders…), Reckitt Benckiser (Veet, Finish, Vanish, Calgon..), Hotpoint, TEB, LG (Akıllı Telefon, Beyaz Eşya), Ülker Kelloggs, Bemar Kariyer Okulları, British Town İngilizce Eğitim gibi markalarla çalışmaktadır.

Türkiye’de ve Dünya’da kısa bir süre içerisinde devlerin tercihi haline gelen BA Life Marketing Kuruluşunun IVR Seslendirme hizmetleri için Santral Anonsla çalışmayı tercih eden “imza firmalar” arasına yerini alarak çıtasını bir adım öteye taşıdı.

BA Life Marketing’in IVR Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirme Sanatçısı Ebru görev aldı. Projenin detaylı saha çalışmalarının ardından devam eden stüdyo aşaması da başarı ile tamamlanarak teslim edildi.

Sizlerde çalışanlarınızın iş akışlarını hızlandırmak, santral kayıtlarınızı robotik bir ses kaydından müşteri odaklı bir “karşılamaya” taşımak istiyorsanız; Santral Anons olarak, tüm dünya dillerini kapsayan profesyonel seslendirme sanatçısı kadromuzla ve ışık hızındaki hizmet anlayışımızla sizin için buradayız. Her türlü seslendirme projenizde sizin için çalışmaya hazırız, bizimle iletişime geçebilmek için irtibat bölümümüzden bizlere ulaşmanız yeterli.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz…