Bilkom Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Bilkom Santral Anons

BİLKOM SANTRAL ANONS

Seslendirme Ajansımızda santral anons çalışmalarımız devam etmektedir. Bu hafta seslendirme çalışmalarından biri Bilkom içindi. Müşteriler ile hızlı ve güvenli görüşme için hazırlanan santral metinleri, seçilen ses ile beraber kayıda girilerek tamamlandı.

Dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bilkom, 500’ü aşkın ticari iş ortaklarıyla hızla büyümeye devam etmektedir. Bilkom İngilizce ve Türkçe Santral seslendirme projesi için Emel Hanımı tercih etti.

“Türkiye’nin dijital yaşam koçu” mottosuyla yola çıkan Bilkom, 1984 yılında bilgi ve iletişim teknolojiler (ICT) sektöründe faaliyete başladı. Kısa bir süre sonra da 2000 yılında Koç Topluluğuna katıldı.

30 yılı aşkın bir süredir, dünyadaki dijital ve mobil sektörünü yakından takip ederek, dünya markaları ile çalıştı.Portföyünde bugün Apple, Huawei, Asus, Alcatel, Warner Bros ve Celly gibi öncü markalar yer almaktadır.
bilkom santral anons hizmeti kusursuzca yayında

Profesyonel seslendirme Sanatçılarımızdan oluşan ve sayısız olanakları ile Santral Anons; yapılacak seslendirme öncesi Ar-Ge birimlerinin yaptığı toplantılarda her müşteriye özel olması düşünülen ve uygulanan; akıcı, anlaşılabilir “Doğru Ses” için özenle çalışmaktadır.

Bilkom İngilizce Santral Seslendirme ve Türkçe Santral Seslendirmeleri için Santral Anons marka bünyesinde yer alan ve her zaman tercih sebebi olan Emel hanımı talep etmiştir. Bu talep üzerine stüdyo aşamasını 1 iş gününde bitirmiştir.