Eti Santral Seslendirme….

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Eti Santral Seslendirme….

ETİ SANTRAL SESLENDİRMELERİ

– Markalarımız arasında bulunmasından gurur duyduğumuz Eti, çağrı merkezi alanında çözüm ortağı kurumlarından Sibel Seslendirme ile çalıştı. İki dilde hizmet alan firmamız, kısa sürede ihtiyacı olduğu seslendirmelerini teslim aldı.

– 1961′ de mutlu bir hikaye ile başlayan Eti, varolduğu alanda bir dünya markası! İnsanların ihtiyaçlarını sosyal anlamda da tamamalayan Eti, çocuk tiyatrosunda da 15. yılını tamamalamaktadır. Sağlık için hareketli bir yaşama da yönlendiren çeşitli projeleriyle, insan odaklı olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

– Eti, çağrı merkezlerinde sorunlarınıza çözüm olmaya devam ediyor. Bu alanda Santral Anons, çağrı merkezi anonslarında Bahar sesimiz ile Eti için ses verdi.

Santral anons metinleri, seslendirmeleri, anonsları için Sibel Seslendirme ile güvenle çalışabilirsiniz.

Günde 200 tonun üzerinde süt işleyen, Japonya’da üst üste aldığı “Mükemmellik Ödülleri” ile ağzımızı tadını taçlandıran Eti; Santral Anons ve çağrı merkezi projesi için Sibel Seslendirme sanatçısı Bahar Hanım’ı tercih etti.

– 1961 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde John F. Kennedy 35. başkan olarak seçilirken, Türkiye’de Firuz Kanatlı adındaki genç girişimci ağzımızı tatlandırmaya başlamıştı bile. Kadim bir uygarlık olan ve yıllar içinde lezzetli yolculuğuna ara vermeksizin devam eden bu büyük ve vazgeçilmez markanın adı: ETİ olacaktı.

– Daha o yıllarda vizyon sahibi olan ve Türk damak yapısına en uygun gıdaları üretmek üzere, çalıştırdığı mühendislerden, işçilere varana kadar uyum ve denge içinde çalışan Eti; günümüzde vazgeçilmez ve hatta tadına doyulmaz gıdalar üretmeye devam ediyor.
Japonya’da verilen ve dünyanın çeşitli markaları ile yarışıp üst üste aldığı “Mükemmelik “Ödülü” Eti’nin sektöründe ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir. Eti Fabrikalarında kalite; tüm çalışanların sorumluluğu altındadır. Bu sebepten dolayı Eti çikolata fabrikalarında çalışan herkes aldığı sorumluluğun bilincinde ve kararlılığındadır.

– Sektöründe güvenilir bir marka olmayı başarmış olan Sibel Seslendirme; Eti Çikolata Fabrikaları Santral Seslendirme Projesi için bir çikolata kadar güzel sesi olan Bahar Hanım mikrofon başına geçerek stüdyo aşaması başlamış oldu.

– Hazırlanmış ve onaylanmış olan seslendirme metinlerini neredeyse hatasız ve sıfır revize ile okuyarak bir iş gününden kısa bir sürede teslim eden ve müşterilerinin memnuniyetinden dolayı beğeni kazanan Bahar Hanım, bir sonraki proje için diğer stüdyomuzda çalışmalarına başladı bile.

“Siz Kurumsal Çikolatanızı Nasıl Alırdınız”