Ets Tur

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Ets Tur

ETS SANTRAL SESLENDİRMELERİNDE: SİBEL SESLENDİRME

– Tatil Ets’ den sorulur, sloganıyla hizmet veren Ets Tur için Kadın Santral seslendirme hizmetimiz tamamlandı. Kadın ses kategorisinde onlarca tercih seçeceğiniz bulunmaktadır. Bu tercihlerinizi size en yakın olabilecek şekilde, kurumunuzu temsil edebileceğinize inandıklarınız arasından seçebilirsiniz. Dilerseniz bu konuda size yardımcı olabiliriz.

Dünyanın neresine gitmek isterseniz isteyim, bu konuda en iyi tercihleri size sunabilecek tek firma: Ets Tur!

Hem ekonomik çözümleri hem de Voyage otelleri ile Ets Tur size yeter.

Ets tur için Kadın santral seslendirme çalışmamızda Bahar ses verdi.

Çalışmamız 2 günde teslim edildi.

Türkçe Seslendirme ve İngilizce seslendirme menülerimiz oldu. Hizmetimizin detayı hakkında bilgi almak için iletişim bölümünden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.

Nitelikli ve Yetenekli Seslerin Adresi : Sibel Seslendirme

– Bünyesinde barındırdığı nitelikli seslendirme sanatçılarından oluşan kadrosu ile yılların tecrübesi ve birikiminin oluşturduğu bir kurum olan Sibel Seslendirme Ets Tur Türkçe Santral Seslendirme ve İngilizce Santral Seslendirme projesini başarı ile tamamladı.

– Seslendirme sektöründe hayranlık oluşturan, sektöre yön ve ilham veren Sibel Seslendirme; Ets Tur projesinde seslendirme metinlerinin onayı alındıktan sonra kadife sesli Bahar Hanım mikrofon başına geçti.
– 2 gün gibi çok kısa bir sürede iş teslimi gerçekleştirerek seslendirme dünyasında işini tebessüm ve ciddiyetle yapan bir kurum olan Sibel Seslendirme yetenekli sesler ve seslendirme sanatçılarıyla tanışmak için sizi de bizimle çalışmaya davet ediyoruz.


“Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz”