Fedex Expres Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Fedex Expres Santral Seslendirme

FEDEX SANTRAL SESLENDİRME

Sektöründe dünya devi olan FEDEX ESPRESS, tüm kurum ve kuruluşlarının santral seslendirme ve çağrı merkezilerinin iletişim ağı için Santral Anons’u seçen markalar arasında yerini aldı.

FEDEX ESPRESS’in çağrı merkezleri başta olmak üzere, tüm santral alt yapısı için gereken tüm çalışmalar Santral Anons tarafından hummalı bir çalışma sonucu İngilizce – Türkçe olarak seslendirilerek tamamlanmış ve yayınlanması sağlanmıştır.

1970 yılında kurulan FedExs Dünya’nın Expres Taşımacılıkta yurtiçi hâsılasının yüzde 90’ından fazlasını kapsamakta olan pazarlar bağlayan, 225’den fazla ülke ve bölgede hızlı, güvenilir, kesin zamanlı teslimat, ekspres dağıtımında endüstrinin dünya lideridir. Sektörde yakaladığı öncü bilgi teknolojileri ile birlikte eşi benzeri olmayan hava yolu otoriteleri ve ulaşım altyapısı, 3,6 milyon gönderileriyle birlikte her iş günü için hızlı ve güvenilir hizmet sunan, FedEx Express Dünyanın en büyük ekspres taşımacılık şirketi ünvanını kazanmış ve rüştünü ispat etmiş bir markadır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.