FIXPACK Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  FIXPACK Santral Anons

FIXPACK SANTRAL ANONS

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının en önemli ihtiyaç kollarından biri olan cihaz tamir alanının ezber bozan markası FİXPACK ünü dünya sınırlarını aşmış alternatifsiz bir şirkettir. 

Teknolojik cihazların yapmış olduğu tüm arızalara karşı kullanıcılarına sınırsız hizmet alanı sunan FİXPACK müşterilerine daha hızlı ve sorunsuz bir hizmet ağı kurabilmek adına Türkiye’nin en köklü ve en güçlü santral seslendirme ajansı olan Santral Anons markasını tercih etti.  

FİXPACK santral seslendirme projesinde, Seslendirme Sanatçıları arasından Bahar seçildi. Seslendirme sürecinin akabinde gerçekleşen prodüksiyonda telif hakkı bünyemize ait olan özel bir santral fon müziği kullanıldı.
 
Tercihiniz profesyonel santral sistemi ise, Türkiye’nin santral anons bankası Santral Anons sizin için burda. Acele edin dünya markalarının santral seslendirme sanatçıları sizi bekliyor.. 

Santral seslendirme fiyatları seçeneklerimiz sizin için çok fazla. Her bütçeye uygun birbirinden değerli seslendirme sanatçılarımız sizi bekliyor!