Galeries Lafayette Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Galeries Lafayette Santral Anons

GALERIE LAFAYETTE SANTRAL ANONS

Türkiye’nin ilk uluslararası lüks departman mağaza zincirine sahip Demsa Group, moda mağazacılığının önemli markalarından 120 yıllık Fransız efsanesi Galeries Lafayette’i Türkiye’ye getirdi. Bu gelişmenin ardından Galerie Lafayette için tasarladığı karşılama anonsları ve IVR Seslendirme projeleri için Santral Anons ile sözleşme imzaladı.

Galerie Lafayette’in karşılama anonsları ve kapsamlı IVR Seslendirme Projesinde Santral Anons özel ses skalasından Behice görev aldı. Çalışma hem İngilizce santral seslendirme hem de Türkçe santral seslendirme olarak iki aşamada tamamlandı. Seslendirme projesi detaylı kayıt aşaması ve prodüksiyon evresinin tamamlanmasının ardından sorunsuz bir biçimde yayınlandı.

Eğer sizde çalışanlarınızın verimini arttırırken, müşterilerinize zaman kazandıracak, etkili ve nitelikli bir santral sunumu hazırlamak istiyorsanız, Santral Anons’un dünyanın her dilinde seslendirme yapan profesyonel seslendirme sanatçıları sizin için burada, bizimle iletişim bölümümüzden dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Sibel Seslendirme…