Halk Bankası IVR Seslendirme Çalışması Santral Anons İmzasıyla Yayında

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Halk Bankası IVR Seslendirme Çalışması Santral Anons İmzasıyla Yayında

HALK BANKASI IVR SESLENDİRME

Halk Bank için özel olarak hazırlanan IVR Seslendirme projesi için Sibel Seslendirme’ nin seslendirme sanatçısı kadrosundan Bahar tercih edildi. Proje kısa bir süre içerisinde tamamlanarak sorunsuzca yayına başladı. 

Cumhuriyetin kuruluşunu izleyen yıllarda faaliyete geçen bankalar ve diğer kamu işletmeleri toplumun bu en geniş kitlesinin sorunlarına çözüm getirememiştir. Kalıcı bir ekonomik kalkınma, sosyal denge ve toplumsal barışın korunması için uygun koşullarla esnaf-sanatkar ve küçük meslek sahibine kredi verme amacıyla, Türkiye Halk Bankası’nın kurulmasına karar verilmiştir. 1933 yılında çıkartılan 2284 sayılı Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu ile Türkiye Halk Bankası’nın kuruluş süreci resmiyet kazanmıştır.

1938-1950 yılları arasında finansman sağladığı Halk Sandıkları kanalı ile kredi hizmetleri yürütülürken, 1950 yılından sonra doğrudan şube açma ve kredi kullandırma yetkisi ile çalışmaya başlamıştır. 1964 yılı başından itibaren sermayesi artırılan ve aktif bir çalışma temposuna giren bankanın mevduat ve kredi hacmi giderek yükselmiştir. 2004 yılının ikinci yarısında Pamukbank’ın, Halk Bankası A.Ş.’ye devredilmesinin ardından giderek değişen ve gelişen hizmet hacmi yola devam eden Halk Bank binlerce çalışanıyla çağı yakalamayı başarmıştır.

Bankacılık sektörüne şahsına münhasır bir üslupla imzasını atan Halk Bank IVR Seslendirme projesini hayata geçirebilmek için Santral Anons ile çalışmayı tercih eden dünya devleri arasında yerini aldı.

Sizlerde çalışanlarınızın iş akışlarını kolaylaştırırken müşterilerinize profesyonel bir karşılama sunmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve IVR Seslendirme konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.