Hepsipay Santal Seslendirme Projesi Kusursuzca Seslendirilerek Tamamlandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Hepsipay Santal Seslendirme Projesi Kusursuzca Seslendirilerek Tamamlandı.

HEPSİ PAY SANTRAL SESLENDİRME

– Hepsi Pay, Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi Hepsi Burada’nın iştirakidir. Internet Retailer’a göre, Hepsi Burada ciro bakımından Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya bölgesinin en büyük e-ticaret şirketidir.

– Hepsi Burada, 2015 yılının Şubat ayında, tüm dünyada gelişmekte olan pazarlarda faaliyet gösteren yatırım firması The Abraaj Group’tan yatırım almıştır. Hepsi Pay işletmelere online, offline ya da fiziksel dünyada ödeme alabilmeleri için gerekli olan kullanışlı ve basit yöntemleri sunmaktadır.

Türkiye’nin öncü finansal teknoloji şirketlerinden “Hepsipay” genel müdürlüğü ve çağrı merkezlerinin iş akış süreçlerinin kısa sürelerde etkili biçimde ilerleyebilmesi için Türkiye’nin en profesyonel santral ağı seslendirmelerine hayat veren Santral Anons markasını tercih etmiştir.

Hepsi Pay şirketinin her departmanı için ayrı ayrı yapılan seslendirme projesinde Santral Anons’un seslendirme sanatçılarından Behice görev aldı. Santral Seslendirme projesi Türkçe seslendirme ve İngilizce seslendirme olarak 1 iş günü içerisinde tamamlanıp teslim edildi.

Santral Seslendirme; günümüz teknoloji çağında artık bir lüks değil bir ihtiyaçtır. Bundan birkaç yıl önceye kadar robotik anonslarla yapılan santral seslendirme ve IVR Seslendirme Santral Anons’un profesyonel ekibinin hummalı çalışmaları sayesinde adeta bir sanal vitrin havasına bürünmüştür.

Zira santral seslendirmeleri dinleyen insanların sıkılmaması, ilgili kişiye bağlanırken şirket hakkında anahtar bilgileri edinebilmesi kuruma kar olarak dönüşmektedir.

Sizde Santral Seslendirme sesiniz farklı, etkili ve profesyonel olsun istiyorsanız, biz Santral Anons olarak sizin için varız. Bizimle iletişime geçebilir ve şirketiniz için en uygun santral seslendirme projenize sahip olabilirsiniz.

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.