Horoz Lojistik IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Horoz Lojistik IVR Seslendirme

HOROZ LOJİSTİK İVR SESLENDİRME

Kurumsal firmalarımız için seslendirme hizmetlerimizi tamamalamaya devam ediyoruz. Ivr seslendirme çalışmalarımızdan birini daha tamamaladık ve Horoz Lojistik için ;mikrofon başına geçtik.

Horoz Lojistik ivr seslendirme metinleri bize ulaştıktan kısa bir süre sonra kayıt aşamasına geçtik. Kayıt için seslendirme sanatçılarımızdan Bahar Horoz Lojistik sesi oldu. Kısa bir sürede tamalanan ivr seslendirme çalışmamız, şu anda Horoz Lojistik müşterileri ve çağrı merkezleri arasında bağlantıları kolaylaştırdı.

Kargo hizmetlerinde tüm yurtiçi ve yurtdışı lokasyonlarında hizmet sunan Horoz Lojistik, depolama hizmetleri ile bir çok kurumun imdadına yetişmektedir. Geniş hizmet ağı ve sunumuyla müşteri odaklı çalışan Horoz lojistik sesli yanıt sistemi anonslarını tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Çağrı merkezi anonsları için bir çok seslendirme sanatçımız bir arada. Bu noktada profesyonel bir seslendirme ajansından destek alabilirsiniz.

Ivr seslendirme projeleri hakkında kapsamlı bilgi edinmek üzere bizleri 0506 865 75 27 numaralı telefondan arayabilirsiniz.