HP IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  HP IVR Seslendirme

HP IVR SESLENDİRME

Sektöründe dünya devi olan HP, Türkiye’deki tüm kurum-kuruluşlarının santral seslendirmeleri ve çağrı merkezilerinin iletişim ağı için Sibel Seslendirme’ yi seçen markalar arasında yerini aldı.

HP dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm insanlar, kuruluşlar ve topluluklar için her yerde hayatı iyileştiren teknolojiler geliştirmeyi hedeflemiş ve hayranlık uyandıran mühendisliğiyle çıtasını her gün daha yükseğe taşımaktadır.
1989 yılında kurulan HP Türkiye, yurt çapında üç ayrı ilde ofisleri ve yurdun dört bir yanında faaliyet gösteren yetkili servis merkezleri ile ürün ve hizmetlerini tüm Türkiye’ye iletiyor.

2007 yılı toplam cirosu 700 milyon doları aşan HP Türkiye, 300’ü aşkın çalışanı ve güçlü kanal altyapısı ile, ciro bazında kişi başına gelir olarak en yüksek verimliliğe; yazıcı ve tarayıcı pazarında ise en yüksek paya sahip bulunmaktadır.

HP Türkiye’nin çağrı merkezleri başta olmak üzere, tüm santral alt yapısı için Sibel Seslendirme, Seslendirmeni Tuğba tercih edildi. Santral Seslendirme ve IVR seslendirme çalışmaları kapsamlı bir biçimde titizlikle tamamlandı.
HP Türkiye’nin bu kapsamlı santral ağının seslendirme projesi kısa bir zaman zarfında tamamlanarak yayınlanması sağlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.