İstanbul Tohumculuk’ta Santral Seslendirme Projesi İçin Bizi Tercih Etti

Ana Sayfa  »  Haberler  »  İstanbul Tohumculuk’ta Santral Seslendirme Projesi İçin Bizi Tercih Etti

İSTANBUL TOHUMCULUK SANTRAL SESLENDİRME

– İstanbul tohumculuk, 1946 da kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek güvenilirliği ve gerekse tohum endüstrisinin değişken taleplerine süratle ve etkili bir şekilde cevap vermesi ile, yüksek standartlarda tohum kaynağı olarak daima ticari sebze üreticilerinin tercihi olmuştur.

– Çiçek, sebze ve çim tohumları konusunda ithalat, üretim ve ihracat yapan, ISTANBUL TOHUMCULUK, uzun yıllara dayanan deneyimin katma değeri ile bugün tüketicilerin tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.Mısır Çarşısında bir dükkânda başlayan ticari faaliyetleri artık dünya sınırlarını aşan bir hal almış durumdadır. Hibrid tohum yetiştirmede dünyanın en iyilerinden biri olan İstanbul Tohumculuk Dünya devlerinden Goldsmith Seeds (Syngenta) ile Benary şirketleri’nin seçkin çiçek tohumları ithal ve dağıtımı görevini üstlenmeyi de başarmıştır.

– Hibrid Tohum üretiminde ünü dünyayı dolaşan İstanbul Tohumculuk yurtiçi ve yurtdışı müşterileri için hem İngilizce santral seslendirme hem de Türkçe santral seslendirme projesiyle Santral Anons’a başvurmuş ve ekip arkadaşlarımız kendileriyle detaylı olarak kendirleri ile ilgilenerek kurumlarına en uygun sesi özel ses kadromuzdan Bahar olarak belirlemişlerdir. İstanbul Tohumculuk’un santral bekletme müziği ise özel olarak tarafımızdan hazırlanarak prodüksiyon aşamasının ardından yayına başlamıştır.

– Sizin de Santral Seslendirmeniz, hem etkili, hem size özel, hem de kusursuz olsun istiyorsanız biz sizin için buradayız. Lütfen iletişim bölümümüzden bizlerle iletişime geçmeden önce daha önce binlerce firma için hazırlamış olduğumuz santral seslendirme örneklerimize bir göz atınız. Kadın ve erkek seslendirme sanatçılarımız bu konuda size harika çözümler sunacaktır. Siz sadece isimi belirleyin.

– Sizi de aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz..