Kale Kilit Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Kale Kilit Santral Anons

KALE KİLİT SANTRAL ANONS

Kale Kilit santral anonslarında Sibel Seslendirme ekibine tam olarak güvendi. Bu doğrultuda hatasız, projesini teslim aldı.

64 yıllık deneyim, %98 marka bilinirliliği ve 10 ülkenin üzerinde ihracatıyla güvenin adresi Kale Kilit Seslendirme Stüdyosu ile çalışmaya başladı.1953 yılında İstanbul Mercan’da bir atölye olarak kurulan Kale Kilit 21. yüzyılın Türkiye’den Dünyaya açılan markası haine gelerek dünyayı güven altında tutuyor.
Adı ile marka haline gelmiş olan Kale Kilit; Kale kadar sağlam ve kimsenin kolay kolay açamayacağı kilitler üreterek logosu, markası ve sloganıyla son yıllarda Türkiye’nin en büyük 500 sanayi devleri arasına girmenin gururunu yaşarken bizlere de güven vermektedir.


IVR Demek Çözüm Demek : Sibel Seslendirme

Kale kilit ve seslendirme stüdyosu santral anons için iyi bir Ar-Ge çalışması yaparak müşterilerini yönlendirecek ve çözüm üretecek yeni bir projeye daha imza attılar. Bu konuda Sibel Seslendirme’ ye güvenen Kale kilit seçiminde yanılmadığını anladı.

Seslendirme sanatçılarımız içerisinde yer alan ve ses renginden dolayı tercih sebebi olan Behice Hanım Kale Kilit Ivr seslendirmesi için mikrofon başındaydı. Kale Kilit Ivr seslendirmesi Stüdyo aşaması yarım gün iş teslimi ise bir tam iş gününde tamamlandı.

Sizde projelerinizi hayata geçirmek isterseniz, Sibel Seslendirme ses demolarında santral anons çalışmalarınız için aradığınız sesi bulabilirsiniz.

Sibel Seslendirme

“Geleceği Seslendiriyoruz.”