Kelebek Mobilya Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Kelebek Mobilya Santral Seslendirme

KELEBEK MOBİLYA SANTRAL SESLENDİRME

Kelebek Markasının kapsamlı santral ağının santral seslendirme projesi kısa bir süre içinde tamamlanmıştır. Santral seslendirmenin yanısıra santral seslendirme metinleri, fon müzikleri ya da bekletme müziği olarak da ifade edilir, çağrı merkezi anonsları, sanal santral seslendirmelerinde bizi tercih eden markalar istedikleri gibi taleplerini karşılayabilmektedir.

Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biridir.
Yurt içinde ürünlerini 150’nin üzerinde mobilya ve mutfak mağazasında tüketicilerin beğenisine sunan Kelebek Mobilya, ayrıca yaklaşık 15 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracıyla da uluslararası pazarda seçkin markalar arasında yer almaktadır.

“1935’ten yarına..” sloganıyla kendini sürekli yenileyen vizyonuyla ve üretime kattığı değerle istihdamla büyüyen, varlığı Türkiye sınırlarını aşarak dünya ülkelerine kök salan dünya mobilya markası Kelebek Mobilya 81 ilde bulunan şubelerinin kurumsal iletişim ağı için Santral Anons’ u seçen dev markalar arasında yerini aldı.

Kelebek Mobilya’nın departmanlarındaki iş akışını hızlandıran, müşterilerinin talep, istek ve öneri akışlarını sorunsuz bir biçimde iletimini sağlamak amacıyla tasarlanan santral projesi için Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.