KİA Santral Seslendirme Projesini Tamamladık

Ana Sayfa  »  Haberler  »  KİA Santral Seslendirme Projesini Tamamladık

KIA, SANTRAL SESLENDİRME’ DE SİBEL SESLENDİRME İLE SEÇİMİNİ YAPTI

– Yıllık 3 milyon adedin üzerinde üretimi, 34 bin kişiye sağladığı istihdamı ve “Asya’dan doğan” anlamına gelen Güney Kore’nin incisi, KIA; Santral Seslendirme Projesi için kalitenin adresi Sibel Seslendirme ile çalıştı.

– Güney Kore’den dünyaya açılan, “Asya’dan Doğan” anlamına gelen KIA; 12 Aralık 1944 yılında kurulan Kyungsung Precision Industry şirketinin gözbebeğidir. 4 ay gibi kısa bir sürede 2. fabrikasını Busan’da kuran KIA sadece kendi sektöründe ve segmanında değil bir çok alanda dünyanın ilklerini başarmış bir kuruluştur.

– 70 yıllık ilerlemenin tarihini başarılarla yazan KIA; 2002 yılında toplam kümülatif üretim sayısı 10 milyon adedi, 2003 yılında ise yıllık monte edilmiş araç ithalatı 500 bin adeti geçerek kendi rekorunu da egale etmiş oldu.

– 2001 yılından beri Türkiye distribütörlüğünü Çelik Motor’un üstlendiği ve otomobil severlerle buluşturduğu KIA üstün teknoloji ve tasarımları ile beğeni toplamaya, en çok talep edilen araç olmaya ve arzı karşılamaya devam ediyor.

– Türkiye’de satışlarına başladığı 2001 yılından beri her yeni modeli ile standartları en üst düzeyde tutan ve otomobil severleri memnun eden tasarımlarıyla beğeni toplayan KIA; fark yaratmaya, yarattığı bu fark ile sürüş keyfini iki katına çıkarmaya devam ediyor.

Seslendirme sektörünün en önemli argümanı olarak önümüze çıkan yegane sorunları bir çırpıda halletmesi, müşteri memnuniyetini ve yorumları ciddiye alarak her geçen yıl kendini yenilemesi ve tüm departmanların organize halinde çalışarak üretime katkı sağlamasından dolayı Sibel Seslendirme her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

– Sibel Seslendirme olarak KIA – Çelik Motor Santral seslendirme projesi için ön hazırlıklar ve seslendirme metinleri onaylandıktan hemen sonra Bahar Hanım mikrofon başına geçerek projeyi 1 iş gününden de kısa bir sürede tamamladı.

“Yeni Seslere ve Yeni Fikirlere Hazırsanız Biz de Stüdyolarımızda hazırlıklıyız.”