Kibar Holding Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Kibar Holding Santral Seslendirme

 
KİBAR HOLDİNG SANRAL SESLENDİRME

1984 yılında kurulan Kibar Holding başta metal olmak üzere otomotiv ve yan sanayi, lojistik, gıda, ticaret ve hizmet, teknoloji ve inşaat olmak üzere 7 farklı sektörde faaliyet gösteren 20 farklı şirketten oluşmaktadır.

Kibar Holding sürekli gelişmeyi ve yatırım yaparak ülkeye hizmet etmeyi kendine hedef edinmiş, iş yaşamının yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdürerek topluma üst düzey katkı sağlayarak çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam etmektedir. 

Üretime kattığı değerle istihdamla büyüyen, varlığı Türkiye sınırlarını aşarak dünya ülkelerine kök salan bir dünya markası Kibar Holding iştirakçisi olduğu 20 dev şirketinin kurumsal iletişim ağı için Santral Anons’u seçen dev markalar arasında yerini aldı. 

Kibar Holding’in departmanlarındaki iş akışını hızlandıran, müşterilerinin talep, istek ve öneri akışlarını sorunsuz bir biçimde iletimini sağlamak amacıyla tasarlanan santral projesi için Santral Anons Seslendirmeni Emel tercih edildi. 

Kibar Holding Markasının kapsamlı santral ağının santral seslendirme hizmeti Türkçe Seslendirme ve İngilizce Seslendirme olarak proje 2 iş günü gibi kısa bir süre içinde tamamlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.