Kolan Hospital Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Kolan Hospital Santral Seslendirme


KOLAN HOSPITAL GROUP SANTRAL SESLENDİRME

Sağlık Sektöründe güvenin diğer adı olan KOLAN HOSPITAL GROUP; Türkiye’deki tüm kurum-kuruluşlarının santral seslendirmeleri ve şube merkezilerinin iletişim ağı için Sibel Seslendirme’yi seçen markalar arasında yerini aldı.

KOLAN HOSPITAL GROUP; Sağlık sektöründe kurduğu zincirin ilk halkasını 1997 yılında kurduğu KOLAN TIP MERKEZİ ile oluşturmuştur. Fiziki ve teknolojik alt yapısı ile hem sağlık alanında değişim yaratmış, hem de günümüzün koşulları ile insan ihtiyaçlarını düşünerek kaliteli, güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda insanlığa sunmuş bir tıp markasındır. KOLAN HOSPITAL GROUP; Tüm sağlık ve personeli kadrosuyla birlikte hizmet verdiği insanları hastadan çok kendi ailesinin bir parçası gibi görüyor ve onların yeniden sağlıklarına kavuşmalarını sağlamayı şiar edinmiştir. Bu yüzden 5 büyük tıp merkeziyle 7 gün 24 saat kesintisiz ve tam donanımlı olarak halkına hizmet vermektedir.

KOLAN HOSPITAL GROUP’un şube merkezleri başta olmak üzere, tüm santral alt yapısı için Santral Anons markamızın iştiraki olan Santral Seslendirme şirket takımımızdan Bahar tercih edildi. KOLAN HOSPITAL GROUP’un kapsamlı santral ağının seslendirme projesi Türkçe olarak seslendirilmiş olup, onayların akabinde sorunsuz bir şekilde yayınlanması sağlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.