Küçükçekmece Belediyesi IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Küçükçekmece Belediyesi IVR Seslendirme

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ IVR SESLENDİRME

Küçükçekmece; yapılan tüm araştırmalar neticesinde İstanbul’daki yaşam izlerinin başlangıç noktası kabul edilmektedir.

Küçükçekmece Belediyesi ise bu medeniyet beşiği ilçede değişiminin kaçınılmaz hâle geldiği çağımızda sürekli gelişen hizmet anlayışı ile bu süreci en ideal düzeyde gerçekleştiren model bir belediye olmayı temel ilke haline getirmiştir.

Türkiye’de belediyecilik konusunda öncü olan Küçükçekmece Belediyesi, bu değişimi ilk olarak algılayan ve sunduğu hizmetlerle uygulamaya koyan belediye olarak gerçekleştireceği kamusal hizmetlerde ‘planlamaya’ her zaman gereken değeri vermektedir.

Küçükçekmece Belediyesi ilçe halkıyla ile bir bütün olarak yürümek amacıyla kurduğu tüm birimler ve çağrı merkezlerinin iletişim ağı için Santral Anons’u tercih eden resmi kurumlar arasında yerini aldı.

Küçükçekmece Belediyesi’nin halkına ulaşmak ve hizmet sağlamak için kurmuş olduğu her departmanın iş akışlarını hızlandıran, halkın bilgi ve alma süresini kısaltan, bu akışı sorunsuz biçimde yönlendirmek için en ideal çözüm olan Ivr Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

Küçükçekmece Belediyesi’nin tüm kurum ve departmanlarının kapsamlı santral ve Ivr Seslendirme çalışmaları titizlikle gerçekleştirildi ve bu detaylı proje 2 gün gibi kısa bir zamanda tamamlanarak teslim edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.