Mng Kargo Genel Merkez Ivr Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Mng Kargo Genel Merkez Ivr Seslendirme


MNG KARGO GENEL MERKEZ IVR SESLENDİRME

MNG Kargo’nun tüm bölge ve şubelerinin ivr seslendirme çalışmaları Türkçe ve İngilizce olarak seslendirilmekte olup, projenin 1 hafta gibi kısa bir zamanda tamamlanması bekleniyor.

Sektöründe ilk ve tek “Teknolojik Aktarma Merkezlerine” sahip olan kargo şirketi MNG Kargo; bu çağ değiştiren teknoloji sayesinde ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile ülkemiz taşımacılık sektörüne çağdaş dinamikler kazandırmıştır. Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyanın 220 farklı ülkesine, günde 600 bin adrese, dünya standartlarında hizmet ulaştıran MNG Kargo; 800 Şubesi, 26 Teknolojik Aktarma Merkezi ve 15 Bölge Müdürlüğünün santral seslendirmesi için Sibel Seslendirme’ yi tercih etti.

MNG Kargo’nun iş akışlarını hızlandıran, müşterilerinin bilgi alma süresini kısaltan ve çalışanların verimini arttıran, yüksek sayıda geri dönüş almak için en ideal çözüm olan Ivr Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Behice tercih edildi. Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.