Moripho Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Moripho Santral Seslendirme

MORHİPO SANTRAL SESLENDİRME

Koşulsuz Müşteri memnuniyeti ile 2011 yılında kurulan, sezon ürünlerini en avantajlı ve özel indirimlerle tüketicilere sunan e-ticaret dünyasının parlayan yıldızı Morhipo Santral Seslendirme projesi için Sibel Seslendirme’ yi tercih etti.
Morhipo; Santral Seslendirme Projesinde tercihini seslendirme sektörünün en kaliteli seslendirme sanatçılarını bünyesinde dan oluşan ekibi ile Santral Anons’u oldu. Çok beğenilen Morhipo Santral seslendirme projesinin hemen ardından Morhipo talebi ve isteği üzerine Kısa Anket Seslendirme projesini de tamamladık. Her iki Projede de zarafeti, inceliği ve sesindeki büyülü çekiciliği ile Bahar Hanım tercih edildi.

Teknolojiyi milenyuma yakışan bir seviyeye taşıyan, zamanının çok ötesinde bir zekaya ve akla sahip olan Steve Jobs öldü. Tayland’da İlk kadın başbakan seçildiBBC Türkçe 72 yıldır yaptığı radyo yayını sonlandırdı. Nuri Bilge Ceylan “Bir Zamanlar Anadolu’da” filmi ile 64. Cannes film festivalinde büyük ödül aldı.Dünya’da Ve Türkiye bu denli olaylar gelişirken Türkiye’de bir çok ilke imza atan girişimciliğin neredeyse kitabını yazan Cem Boyner ve ekibi tarafından uzun uğraşlardan sonra bulunan ismi ile e-ticaret dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Morhipo kuruldu. Ve böylece değişiminin ve dönüşümün yılı olarak e-ticaret tarihine adını yazdırmış oldu.

Boyner Holding’in online e-ticaret dünyasına kazandırdığı Morhipo; müşterilerinin siparişlerinin yanında onlara gönderdikleri ve oldukça beğenilen lokum kutusu ticaret hayatına kattığı farklılık ile daha uzun yıllar konuşulacak gibi duruyor. Güvenli alışverişin adresi, satışa çıkardıkların her ürünün orijinal oluşu, iade ürünlerde sağladıkları kolaylık ve ücretsiz kargosu ile e-ticaretin adresi olmaya devam eden Morhipo; Boyner Holding’in belki de kullanıcıları tarafından en sevilen markası haline geldi.

E-ticaretin parlayan yıldızı Morhipo; her zevke ve her bütçeye uygun ürün çeşitliliği, hiçbir e-ticaretin sağlayamadığı yüksek indirim oranları, müşterilerine ayrıcalıklı olduklarını hissettiren yapısı, mutlu, keyifli ve bambaşka bir alışveriş keyfi sunuyor.

Morhipo’nun Tercihi, Seslendirmenin Kalitesi: Sibel Seslendirme

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”