Nestle Nespresso IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Nestle Nespresso IVR Seslendirme

NESTLE NESPRESSO IVR SESLENDİRME

Nespresso Nestle’nin 1986 yılında başladığı araştırmalar ile 2001 yılında piyasaya sürdüğü, 2004 yılında ise teknoloji ve tasarım atağı yaparak devam ettirmiştir.

Nespresso milyonlarca insanın Nespresso kahve keyfini yol devrim yarattı. Küresel kahve kültürünü şekillendirdiği bir dünya markasıdır.

Nespresso gerek kurmuş olduğu sistem gerekse orijinal ürün etkileşimi ile kahve kültüründe yepyeni bir harman yaratmış ve artık kitlelerin vazgeçemediği bir lezzet halini almıştır. Nespresso gerçek alüminyum kapsülleri ve özel Nespresso makinelerini tasarlayarak Alakart kahve sektöründe güçlü referansları ve dünyanın en hızlı büyüyen küresel gıda ve içecek markalarından biri halini almıştır. Segmentin de rakip tanımayan Nespresso tüketicisi ile kurduğu tutkulu bağı gün geçtikçe daha da kuvvetlendirmektedir.

Dünya’nın en önemli markalarından Nestle’nin kahve kültüründeki devrimi Nespresso her ülkenin en seçkin departmanlarında tercih edilen dev bir markadır.

Ünü dünya sınırlarını aşan Nespresso müşterilerine en hızlı ve en etkili hizmeti sunmak ve çalışanlarının iş akışlarını hızlandırmak için IVR Seslendirme projesinde Santral Anons’u tercih eden markalar arasında yerini aldı.

Nespresso’nun  tüm santral ve IVR Seslendirme projesinin, Türkçe Seslendirme alt yapısında Santral Anons Seslendirmeni Sibel görev alırken, projenin İngilizce Seslendirme ayağında Dep görev aldı.

Nespresso Markasının kapsamlı santral ağı projesini en kısa sürede tamamlayarak yayınlanması sağladık.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.