Paktem Kimya Santral Seslendirme Çalışması Tamamlandı..

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Paktem Kimya Santral Seslendirme Çalışması Tamamlandı..

PAKTEM KİMYA SANTRAL SESLENDİRME

Her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin sanayi dalında endüstriyel bakım kimyasal ihtiyaçlarını karşılamak ve bu alanda teknik sorunları gidermek amacı ile kurulmuş olan Patkem Kimya  geniş ürün gamıyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Bu anlamda müşterilerini aramalarda karşılamak amacı ile iyi bir sese ihtiyacı vardı. Bize ulaşan Paktem kimya projesi için santral seslendirme hizmetimiz tamamlandı. Kadın santral seslendirmeleri arasında seçimini yapan kurumumuz anonsları teslim edildi.

Kuruluşundan bugüne üründe ve hizmette mükemmele ulaşmayı amaçlayan Patkem, çağdaş normlarda ürünler üreterek hızlı sevkiyat ile farkını ortaya koymuştur. Alanlarında uzmanlaşan kadrosuyla ve kendini sürekli yenileyen vizyonu ile müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiştir.

Gelişen teknolojiyi yakından izleyen ve Paktem Kimya iştirakçileri ve müşterileri için kurmuş olduğu etkin iletişim ağının santral seslendirme aşaması için Santral Anons ile çalışmayı tercih eden dev markalar arasında yerini aldı.

Patkem Kimya’nın santral seslendirmeleri Türkçe ve İngilizce olarak, Santral Anons Kadın Seslendirme Sanatçılarımızdan Emel tarafından seslendirildi. Proje 1 iş günü içerisinde tamamlanarak teslim edildi.

Sizde Türkiye’nin ve Dünyanın seçkin markalarının santral seslerine sahip olmak, yabancı dil seslendirmede çığır açan seslendirme sanatçısı kadrosuyla dur durak bilmeden çalışan profesyonel bir ajansla çalışmak isterseniz; Santral Anons ekibi olarak biz sizler için varız.

Bunun için ise size bir telefon kadar yakınız.