Paşabahçe IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Paşabahçe IVR Seslendirme

PAŞABAHÇE IVR SESLENDİRME SİSTEMİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SİSTEMLERİNE ENTEGRE EDİLDİ.

Ivr seslendirme kadroları arasında tercihler yönünden sayısız seslendirme sanatçıları Sibel Seslendirme’ de sizleri bekliyor. Paşabahçe bu farkı görerek kurumumuzdan ivr seslendirmeleri için destek aldı. Hem Türkçe hem de native İngilizce seslendirmeleri için mikrofon başındaydık. Ivr, yani sesli yanıt sistemleri için en güzel seslerimizden ikisi stüdyomuzdaydı.

PAŞABAHÇE Atatürk’ün direktifleriyle Türkiye İş Bankası tarafından ülkemizin temel cam ürün ihtiyacını karşılamak üzere 1935 yılında Beykoz Paşabahçe’de kurulmuştur.

PAŞABAHÇE ürünlerde fonksiyonelliğin yanı sıra çağdaş çizgilere, modern sofra ve mutfakların ihtiyaçlarına ağırlık verilmiş, ürün yelpazesi daha bütünsel bir yaklaşımla yenilenmiştir. Yine bu dönemde geliştirilen Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları ise, kültür mirasımızı oluşturan değerleri, sınırlı sayıda üretimle günümüze getirmektedir.

PAŞABAHÇE ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan mağazalarıyla, bugün Türkiye’de 12 ilde 46 lokasyonda ve İtalya’nın Milano kentinde olmak üzere toplam 47 mağaza ile hizmet vermektedir.

Üretimde ve hizmette başarısı dünya sınırlarını aşarak, her ülkenin sofralarına ulaşan Paşabahçe Markası; gerek müşterilerinin gerekse çalışanlarının iş akışlarını hızlandırarak zaman kullanımı ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeye taşımak için çağrı merkezi alt yapısı IVR Seslendirme – Santral Seslendirmeleri için Santral Anons’u tercih etti.

paşabahçe-ivr-seslendirmeleri-santral-anons

Paşabahçe’nin santral ve IVR Seslendirme alt yapısı için Santral Anons Seslendirmeni Bahar’ın sesi tercih edildi.

Paşabahçe Markasının çağrı merkezi alt yapısı ve kapsamlı santral ağı projesinin en kısa sürede tamamlanarak yayınlanması sağlanmıştır. 

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazası için hazırlanan Türkçe ve İngilizce Anonsları paylaşıyoruz. Metin olarak aşağıda okuyabilirsiniz.

PASABAHCE VE PASABAHCE MAGAZALARI ICIN 1 E, ANADOLU CAM ICIN 2 YE, TRAKYA CAM ICIN 3 E, ŞİŞECAM GENEL MÜDÜRLÜK VE DİĞER ŞİRKETLERİMİZ İÇİN 4’E BASINIZ.

SATIŞ, PAZARLAMA VE MUSTERI HIZMETLERI ICIN 1 E, LOJISTIK ICIN 2 YE, MUHASEBE ICIN 3 E DİĞER BİRİMLERE BAĞLANMAK İÇİN 4’E BASINIZ.

PLEASE PRESS ONE FOR PAŞABAHÇE AND PAŞABAHÇE STORE INC.

PLEASE PRESS TWO FOR ANADOLU CAM INC. PLEASE PRESS THREE FOR TRAKYA CAM INC.

PLEASE PRESS FOUR FOR ŞİŞECAM GENERAL MANAGEMENT AND OUR OTHER COMPANIES.

PLEASE PRESS ONE FOR PAŞABAHÇE. PLEASE PRESS TWO FOR PAŞABAHÇE STORE INC.