Renault IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Renault IVR Seslendirme

RENAULT IVR SESLENDİRME İLE KARŞINIZDA

-Müşterilerinizi kurumsal bir dille karşılamak istersiniz mutlaka.. Ivr seslendirme bu anlamda, profesyonel yapıldıkça, size yardımcı olabilecek bir sistem sunumudur. Robotik bir sunumdan ziyade, daha sıcak bir sunum için hizmetinizdeyiz. Dünyanın her dilinde Ivr seslendirme sunumu hazırlayan Sibel Seslendirme, dev bir marka için mikrofon başındaydı: Renault Türkiye!

-Fransa’dan tüm dünya ülkelerine araç üretimi yapan bir dünya devidir.

Marka altyapısında Otomobil, kamyon, traktör, tank, tren, uçak, motosiklet, bisiklet, otobüs gibi birçok farklı boyda araç üretmeyi sürdürmektedir.

-1969 yılında OYAK ve Fransız RENAULT grubunun katılımı ile kurulan Şirket, RENAULT marka binek araçlarının, motorlarının ve mekanik parçalarının üretimi ve ihracatını gerçekleştirmektedir.

-OYAK-Renault üretimine başladığı 1971 yılında 20,000 otomobil üretme kapasitesine sahipken, bugün yıllık yaklaşık 360,000 adet otomobil üretim kapasitesine ulaşmıştır. Şirket, üretiminin büyük bir kısmını başta Batı Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkeye ihraç etmektedir.

-Dünyanın otomobil devi Renault, Finansal Müşteri Yönetimi konusundaki kapsamlı santral projesi için Santral Anons’u tercih eden markalar arasında yerini aldı.

-Renault’nun santral ve IVR Seslendirme alt yapısı için Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

Renault Markasının kapsamlı santral ağı projesinin en kısa sürede tamamlanarak yayınlanması sağlanmıştır.

-Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.