Selten Fuarcılık İngilizce Santral Seslendirme Projesi Başarıyla Tamamlandı

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Selten Fuarcılık İngilizce Santral Seslendirme Projesi Başarıyla Tamamlandı

SELTEN FUARCILIK İNGİLİZCE SANTRAL SESLENDİRME

1987 yılında fuar standı kurulumuyla sektörde yerini alarak hizmet vermeye başlayan Selten Fuarcılık, kuruluşundan kısa bir süre sonra yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonları ile faaliyetine devam etmiş ve sektörde yıldızı her geçen gün daha da parlayarak ilerleyen bir marka halini almıştır.

Başta Uzak Doğu, Körfez ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkede çok sayıda önemli uluslararası fuara oraganizatörlük yapan Selten Fuarcılık 2005 yılından itibaren de DTM’den alınan Yurt Dışı Fuar Organizasyonu Belgesi ile yurt dışında Milli Katılım organizasyonları yapmayı başarmıştır.

Selten Fuarcılık güçlü alt yapısı, kaliteli hizmet anlayışı ve uzmanlaşmış personeli ile gerçekleştirdiği fuarlarla binlerce adından sıkça söz ettiren bir marka olmanın yanısıra sahada aktif olarak çalışan bir çok firmaya ve çalışana da ilham kaynağı olmuştur.

Dünya’nın sayısız noktasında “organizasyon ve fuar alanında” ilklere imza atan Selten Fuarcılık kurumunun IVR Seslendirme projesinin İngilizce ayağı için Santral Anons’u ilk ve tek tercih olarak belirledi.
Selten Fuarcılık’ın İngilizce santral seslendirme (ivr seslendirme) projesinde Santral Anons’un İngilizce Santral Seslendirme kadrosundan DeB görev aldı.

Sizlerde kurumunuzda çalışanlarınızın iş akışlarını hızlandırmak, santral kayıtlarınızı robotik bir ses kaydından müşteri odaklı bir “karşılamaya” taşımak, yabancı müşterilerinize yine onların ana dilinde özel bir karşılama hazırlamak istiyorsanız; Santral Anons olarak, tüm dünya dillerini kapsayan profesyonel seslendirme sanatçısı kadromuzla ve ışık hızındaki hizmet anlayışımızla sizin için buradayız. Her türlü seslendirme projenizde sizin için çalışmaya hazırız, bizimle iletişime geçebilmek için irtibat bölümümüzden bizlere ulaşmanız yeterli.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.