Singer Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Singer Santral Anons

SİNGER SANTRAL ANONS

Aşkla Tasarlanan bir icat olmasının yanı sıra her kıtada milyonlarca kullanıcısını memnun ve mutlu eden ve zamanı bizlere hediye eden Singer; bir seslendirme stüdyosundan çok daha fazlasını ifade eden Sibel Seslendirme ile çalışmaya başladı.

Bir dehanın doğumuna tanıklık eden 1811 yılı, belki birçok insan için bir anlam ifade etmeyebilir. Fakat 1811 yılının 27 Ekim günü serin bir sonbahar akşamında dünyaya gelen İsaac Merit Singer; dikiş yapabilen her insana zamanı hediye edeceğini bilmeden doğdu.Alman kökenli bir değirmencinin oğlu olan İsaac Merit Singer, daha küçük yaşlarda ağabeyinin torna atölyesinde çalışmaya başladı. Ancak aktörlüğe karşı içinde duyduğu sevgiyi daha fazla bastıramayarak oyunculuk eğitimi aldı.

Ekonomik kriz ve buhranlarla geçen yılların ardından aktörlüğü bırakarak kaya delme makinesini geliştirip patentini 2000 dolara sattı. Kazandığı para ile kendi kumpanyasını kuran Singer; 1850 yılının Ağustos ayında eşinin gözlerinin ve narin ellerinin dikiş dikerken nasıl yıprandığını görünce belki de insanlık tarihinin icat edilmiş en yararlı birkaç şeyden biri olan düz dikiş makinesini üretti.İsaac Merit Singer sadece eşine değil dünyada dikiş yapabilen her insana belki de trilyonlarca zamanı hediye etmiş oldu. 1850 yılının Ağustos ayında bir aşk bir dikiş makinesini insanlık tarihine kazandırırken İsaac Merit Singer 40 dolara borçlanarak yaptığı düz dikiş makinesinden sonra ilk 10 yılında üretim adedini 20 bine çıkardı.

Yıllardır tıkır tıkır nakışları,teknoloji ile birleştiren, her geçen gün yenilikleri ile göz dolduran eskimeyen ve değişmeyen kalitesini tüketicilerine sunan ‘’Singer’’ firması güven ve iletişime önem vererek santral anons hizmetlerinde profesyonel sesleri bünyesinde barındıran firmamızı tercih etmiştir.’’Singer’’ ‘Dikiş Sanattır’ sloganı ile santral anons kayıtlarını seslendirme sanatçımız Bahar seslendirmiştir.

Seslendirme bir sanat olduğu kadar, kurumsallık ve profesyonellik gerektiren,firmanıza kalite ve ayrıcalık katan santral karşılama anonsları ile teknolojik alt yapımız sayesinde hizmet veriyoruz. Projelerinizi hayata geçirmeden önce tüm detayları inceliyor ve size yakışacak çözüm önerilerini sunuyoruz.

İhtiyacınız olan santral seslendirme metinleri ve kurgu aşamalarında yanınızdayız..

Seslendirme Bir Sanattır