Skechers Santral Anons Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Skechers Santral Anons Seslendirme

SKECHERS SANTRAL SESLENDİRMELERİ

Sibel Seslendirme Skechers markasının kurumsal santral seslendirme ve çağrı merkezi anonslarının sesi oldu. Santral seslendirme ve santral seslendirme metinleri konusunda profesyonel dokunuşlara ihtiyacınız olur ise, iletişim bölümünden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.

1992 yılında üretime başlayan Amerika’ tın ikinci büyük markası Skechers, dünya markaları arasında yerini koruyor. 2011 yılında Olka Şirketler grubu toptan ve perakende olarak satışa sunularak Türkiye’ de tanınmasına yardımcı oldu.Genellikle spor, yürüyüş, koşu ve günlük hayatta kullanılan Skechers marka ayakkabılar, Türkiye’ de tercih edilen ilk markalar arasında yerini aldı.

Kullanıcılar tarafından koşu performansını ikiye katlandığı belirtilen her modeli ve rahatlığı ile tercih edilen Skechers; santral seslendirme de ki tercihi Sibel Seslendirme oldu.

Sıra dışı tasarımları, rahatlığı ve bir çok fonksiyonu bir araya getirdiği koşu, yürüyüş ve günlük ayakkabı modelleriyle Kim Kardashian, Demi Lovato, Robert Downey Jr. gibi bir çok ünlü ismin marka yüzü olduğu Skechers; 1992 yılında kurularak her sene yeni trendler oluşturmaya ve adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

190’dan fazla ülkede 1000’in üzerinde mağazasında hizmet veren ve dünya çapında ayakkabı fenomeni haline gelen Skechers; Amerika’nın en büyük ikinci, dünyanın en beğenilen markası olmaya devam ediyor.

İstanbul’da 2011 yılında kurulan Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş. Skechers’ın Türkiye Distribütörlüğünü alarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Olka Spor Malzemeleri aynı zamanda bu başarılarına bir başarı daha ekleyerek tüm Türkiye’nin operasyonunu yönetmektedir.

Olka Spor distribütörlüğü sayesinde Türkiye’de geniş bir ürün yelpazesi sunan Skechers; Türk tüketicisi tarafından beğenilmiş, sosyal medyada yüzbinlerce kez paylaşılmış ve bu sayede iyi bir Piar yapılmış oldu.

SESLENDİRMENİN AKYÜZÜ: SİBEL SESLENDİRME

Olka Spor Tarafından kurumsal santral anons ve çağrı merkezi anons projesi için belirlenen kurum elbette ki; Sibel Seslendirme oldu.

Belirlenen seslendirme metinlerinin hemen ardından seslendirme sektörünün yüz akı Sibel Seslendirme; stüdyo aşamasında da müşterisine kolaylıklar sağlayarak en iyi ve en kaliteli seslerden oluşan ses bankasındaki seslendirme sanatçılarından oluşan geniş yelpaze seçenekleri arasından seçilen Bahar Hanım mikrofon başına geçerek bir iş gününde proje teslim edilmiş oldu.

“Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz.”

“Sizi de bekleriz”

Santral Seslendirme metni aşağıdaki gibidir.

OLKA SPOR SKECHERS TÜRKİYE’ye hoşgeldiniz.

For English press 8

Welcome to SKECHERS TURKEY

If you know the extension number please dial or wait for the operator.

Aradığınız kişinin dahili numarasını biliyorsanız lütfen tuşlayınız. Bilmiyorsanız;

Satınaldığınız ürünlerle ilgili sorularınız için 0 850 488 0 200 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Satış için 2

Pazarlama için 3

Muhasebe için 4’ü tuşlayabilirsiniz.

Operatöre bağlanmak için lütfen bekleyiniz.