Tatil.com Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tatil.com Santral Seslendirme


TATİL.COM SANTRAL SESLENDİRME

Tatil.com’un tüm çağrı merkezilerinin iş akışını hızlandırmak, çalışanlarının verimliliğini, müşterilerinin memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak için tasarlanan santral projesinde Santral Seslendirme, Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

1998 yılında kurulan MetGlobal Group bünyesinde yer alan Tatil.com, Türkiye’nin ilk online tur operatörü özelliğini taşımaktadır. Tatil.com Müşterilerine 208 ülke, 20.000 destinasyon ve 250.000 otelde en iyi fiyat garantisi ve özel ödeme seçenekleriyle güvenilir ve kolay online rezervasyon sağlamakta olan bir dünya şirketidir.

2005 yılında kurulan Tatil.com, Türkiye’nin birçok yerinde faaliyet gösteren 68 yetkili satış ofisiyle de aynı ürün, fiyat ve ödeme seçenekleri kullanarak online rezervasyon yapmanıza olanak tanımasının yanısıra Tatil.com’un 200.000’in üzerinde aktif üyesi bulunmaktadır.Türkiye’nin ilk online rezarvasyon sistemi Tatil.com bünyesinde yeralan her departmanının iletişim ağı için Santral Anons’u seçen dünya markaları arasında yerini aldı.

Tatil.com’un kapsamlı santral ağı Türkçe olarak seslendirilmiş olup, projenin 1 iş günü içerisinde tamamlanması sağlanmıştır. Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.