Tefal Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tefal Santral Seslendirme


TEFAL SANTRAL SESLENDİRME

Markaya uygun bir ses bulmak; her zaman çok duygusal ve zorlu bir süreçtir…Tıpkı bir doğum gibi… başlarken keyifle, sonrasında sancıların arttığı ve nihayetinde güzel bir doğuma eşlik eder gibi… bir bebeğin nefes alması gibi… yeni bir markaya yeni bir ses bulmak işin en zor ama keyifli tarafıdır.

Tıpkı Tefal santral seslendirme kategorisinde olduğu gibi Seslendirme sanatçılarımızdan oluşan ses bankamızda en uygun ses seçenekleri sunulmuş ve tercih edilen Bahar Hanım mikrofon başında kusursuz bir iş çıkarmıştır.Profesyonel bir yaklaşımla iş teslimi 1 günden kısa bir sürede hızlı ve güvenle teslim edilmiştir.

Lezzetli, farklı ve sağlıklı yemekler yapabilen herkes için sloganı “ne varsa sende var” olan Tefal; santral anonsları için Sibel Seslendirme ile bir kez daha çalışarak güven tazeledi. Yenilikçi yapısı, tarihinden aldığı deneyim ve tecrübesiyle yıllardır mutfaklarımızda yer edinen Tefal 1956 yılından beri yemek yapabilen herkesin saygınlığını kazanmıştır. Tefal; Yemek pişirmeyi daha basit ve daha çekici hale getirebilmek için “yapışmaz tava” fikrini hayata geçirerek yemek yapabilen herkesin mutfakta keyifle zaman geçirmelerini sağladılar.
Bugün 120 ülkede mutfakların güvenilir markası haline gelen ve özellikle kadınların tercihi, erkeklerin vazgeçilmezi haline gelen Tefal; hayatı kolaylaştırmak için her geçen sene Ar-Ge’ye ayırdığı bütçeyi arttırarak değerine değer katmaya devam ediyor.

Tarih öncesinden başlayarak insanlığımızın dönüm noktalarından biri olan yazı; anlaşabilmenin veya tüm anlaşılmaz durumların bir aracı olarak görüldü. En eski yazıtlarda da görülüyor ki; yazı duyguları tam olarak ifade edememektedir.
Konuşma iletişimin en can alıcı noktasıdır. Bu sebeple her duyguya uygun bir tını bir ses çıkarılabilir ve insan hafızası onu diğer seslerden ayırarak o seste ne demek istendiği tam olarak açıklanabilir. Duygu yoğunluğu bir ses ile daha da net anlaşılabilmektedir.

Seslendirme Profesyonellik Gerektirir: Sibel Seslendirme