Teknosa

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Teknosa

TEKNOSA IVR SESLENDİRME

Herkes için Teknoloji sloganı ile, teknoloji alanında ihtiyaç duyulan tüm çözümleri sunan Teknosa, Ivr Seslendirme projesini tamamladı. Kurumsal müzikleri ile tamamlanan projemiz, uzun soluklu bir çalışma oldu. Ivr metinleri profesyonel metin yazarları ile yazılan Teknosa, Türkiye’ nin bir çok yerinde kolaylıkla ulaşılabilen bir çağrı merkezi sistemine sahip kurum olmanın gururunu yaşıyor.

70 il, 210 mağaza, 2700 çalışanı ve Yüzde 33 Pazar payı ile Teknosa hayatımıza teknolojik ürünleri sunarken Çağrı Merkezi Seslendirme Anonsları için Santral Anons’u tercih etti.

Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde “Herkes İçin Teknoloji” felsefesiyle 2000 yılında faaliyete geçen Teknosa; yüzlerce markanın binlerce ürününü ulaşılabilir fiyat politikası ve herkesin kullanabileceği mobil uygulamaları ile Türk tüketicisini buluşturmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Teknosa; kurulduğu günden bugüne kadar 70 ilde açmış olduğu 210 mağaza ile ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ve binlerce çalışanına sağladığı istihdam ile taktir ve beğeni toplamaya devam ediyor.

Teknosa: Ar-Ge departmanının uzun uğraş sonucu ürettiği akıllı telefon ve akıllı saat projeleriyle emsallerinden farklılık gösteren ve her gün değişip, gelişen Türkiye’nin teknolojik ihtiyaçlarını karşılayan sayılı şirketlerinden biridir.

Sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştiren Teknosa; 2007 senesinde başlattıkları “Kadın için teknoloji” projesi ile Türkiye’nin farklı illerindeki kadınlara ücretsiz bilgisayar ve internet kursu vererek teknoloji ile yakınlaşmasını sağlayarak geleceğe yatırım yapmaya devam ediyorlar.

Teknoloji perakendecilik alanında kariyer yapmak ve “Nitelikli işgücü” yetiştirmekten adına Teknosa Akademi tam olarak bu işlevi yerine getirmek için kuruldu. Ülke ekonomisine ciddi katkıları göz ardı edilmeyen Teknosa; kurulduğu günden bugüne kadar taktir ve beğeni toplamaya devam etmektedir.

ivr seslendirme sunumu Sibel Seslendirme farkıyla


Teknosa’nın Tercihi Santral Anons’ ta Sibel Seslendirme!

“Herkes için teknoloji” sloganıyla Türkiye’de emsallerinin bir adım önünde olan Teknosa Ivr Seslendirme projesi için Sibel Seslendirme’ yi tercih etti.

Profesyonel seslendirme stüdyolarımızda gerçekleşen proje için, önceden onay alınmış olan Seslendirme metinlerini büyük bir özen ve ustalıkla seslendiren Bahar Hanım mikrofon başına her zamanki gibi harikalar yaratarak büyük beğeni ve taktir topladı.

Seslendirme sektöründe saygınlığı ile ilham kaynağı olmaya devam eden Santral Anons Sizin de kurumsal sesiniz olmak için bir tık ötede…

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”