Teknosa IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Teknosa IVR Seslendirme

TEKNOSA IVR SESLENDİRME

Türkiye’nin ve Dünya’nın Teknoloji pazarının devi Teknosa ve Sibel Seslendirme arasında yeni bir protokol daha imzalanarak IVR seslendirme çalışmaların tamamlanması sağlandı;

-Genel merkez santral seslendirme çalışmaları,
-İvr seslendirme çalışmaları
Çağrı merkezi seslendirme çalışmaları için Santral Anons’u tercih eden markalar arasında yerini aldı.

TEKNOSA kapsamlı santral seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürün ve çözümlerini tüketicilerle tek bir çatı altında buluşturan teknoloji perakende zinciridir. “Herkes için Teknoloji” felsefesiyle teknoloji severlere keyifli bir alışveriş ve deneyim ortamı sunmayı amaçlamaktadır.
2000 yılında 5 mağaza ile faaliyete başlayan şirket, bugün 300’e yakın mağazası, teknosa.com ve mobil platformlarıyla Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır.
TeknoSA, kuruluşundan itibaren istikrarlı bir şekilde büyürken; güvenilirliği, yaygınlığı, farklılaşan hizmetleri ve yenilikçi atılımlarıyla Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi konumunu pekiştirmektedir. Konusunda uzman 3500 çalışanıyla, müşterilerin hayatına değer katan ürün ve hizmetleri çeşitlendirmeye devam etmektedir.

TEKNOSA’nın kapsamlı santral ve IVR seslendirme projesi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak teslim edildi.
Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.