Tredaş Iv Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tredaş Iv Seslendirme

TREDAŞ IVR Seslendirme

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş) Grubundaki deneyimlerini gerçekleştireceği teknolojik ve insan kaynakları yatırımları ile destekleyerek yurt içi ve yurt dışında kaliteli, istikrarlı ve üstün hizmet anlayışına sahip, sektöründe lider, güvenilir ve tercih edilen bir şirkettir.

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş) İç ve dış paydaşlarının memnuniyetini ve beklentilerini esas alan hizmet anlayışıyla, çevre ve isg standartlarının ön planda tutulduğu, ulusal ve uluslararası platformlardaki en etkin verimli ve sürdürülebilir Yönetim Sistemlerini hayata geçiren bir kurumdur. TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş) Tekirdağ, Edirne, Kırıklareli ve çorluda bulunan işletmeleriyle Trakya bölgesinde hatırı sayılır bir güce sahiptir. Bu gücü arkasına alarak hızı önlenemez bir ivmeyle büyüyerek yola devam etmektedir.
TREDAŞ bağlı bulunduğu tüm işletme ve birimlerinin iş akışını hızlandıran, müşterilerinin talep, istek ve öneri akışlarını sorunsuz bir biçimde iletimini sağlamak amacıyla tasarlanan santral projesi için ivr seslendirme Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi. IVR Seslendirmelerinde TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş)’nin kapsamlı santral ağının santral seslendirme projesi 2 iş günü gibi kısa bir süre içinde tamamlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.