Türkay Tarım Makineleri IVR Seslendirmede Santral Anons’u Seçti

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Türkay Tarım Makineleri IVR Seslendirmede Santral Anons’u Seçti

TÜRKAY TARIM IVR SESLENDİRME

Teknoloji ile tarımı bir araya getiren Türkay Tarım Ivr Seslendirmeleri için Sibel Seslendirme ile çalıştı.

1959 Yılından beri ülkemiz tarımının gelişmesinde büyük önem taşıyan tarımsal mekanizasyon alanında faaliyet gösteren firma, ekim öncesi toprağın hazırlanmasından, ekime, sonrasında bakım ve gübreleme işlemleri ve hasat gibi çeşitli tarımsal işlerde kullanılan; Kültivatör, Titreşimli Dip Kazan, Rotovatör, Rotatiller, Mibzer, Gübre Serpme Makinesi, Sıra Arası Çapa Makinesi, Mısır Slaj Makinesi, Biçerbağlar Makinesi, Çayır Biçme Makinesi, Ot Dağıtma Makinesi, Çift Rotorlu Ot Toplama Makinesi, Ot Tırmığı Makinesi, Sap Parçalama Makinesi gibi makineleri son teknolojiye uygun olarak imal etmektedir.

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından izleyen firma, standartlara uygun kaliteli makineleri ve bizzat arazide yaptığı uygulamaları ile her zaman çiftçinin yanında ve ülke tarımının hizmetinde yer almaktadır.

Yüzlerce çalışanlarıyla, toprağın bereketine insanın kuvvetine inanan bu inançla müşterilerine yeni hizmet yolları açan Türkay Tarım; santral karşılama anonsları için Türkiye’nin santral seslendirme dalında altın kadroya sahip tek ajans olarak Santral Anons’u tercih etti. Türkay Tarım’ın Ivr Seslendirme projesini Sibel Seslendirme özel seslerinden Bahar gerçekleştirdi. Proje kısa bir süre içerisinde tamamlanarak yayına girdi.

Bizimle çalışmak ve kusursuz ve size özel bir santral seslendirme projesine sahip olmak istiyorsanız; bizimle iletişim bölümümüzden irtibat sağlayabilirisiniz.

Sizi aramızda görmek ve size hizmet sunmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.