Turyol Turizm’in Kapsamlı Santral Seslendirme Çalışması Artık Yayında

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Turyol Turizm’in Kapsamlı Santral Seslendirme Çalışması Artık Yayında

Turyol İçin Santral Seslendirme Projesi Yayına Alındı!

– TURYOL 1993 yılındaki kuruluşundan çok önceleri, 20. yüzyılın başlarında o zaman ki adı ile Hanönü bugünkü adı ile Karaköy’den Haydarpaşa’ya, oradan da Anadolu’ya geçecek yolcuları zamanın tek toplu kara ulaşım vasıtası olan trene ulaştırmak üzere, boyları 5-6 metre uzunluğunda olan 2 çift kürekli kayıkları ile işe başlamıştır.

– Bu günlere uzanan yolda TURYOL çok engebeler geçirmiş ve engeller atlamış, ancak tüm gelişmelerde kendi öz kaynaklarını kullanmış, hiçbir sermaye kuruluşundan tek kuruş kredi kullanmadığı gibi, TURYOL ortakları İşletmeler, şirketler ve 1.sınıf tacirler sıfatları ile Devlete ödenen KDV ve Vergi diliminde de ciddi bir paya ulaşmıştır.

– Denizyolu taşımacılık sektörünün asırlık markası TURYOL, var olan değerlerine kalite çıtasını her geçen gün daha da yükselterek devam etmektedir. TURYOL yolcularına ve paydaşlarına mükemmel bir karşılama sağlamak amacıyla IVR Seslendirme ve Santral Seslendirme projesinde Sibel Seslendirme ile çalışmayı tercih eden markalar arasında yerini almıştır.

– TURYOL’un Santral Seslendirme projesinde Sibel Seslendirme Sanatçısı Behice görev almıştır. Bu kapsamlı Santral Seslendirme projesi özel metinler yazılarak, Türkçe ve İngilizce olarak kayda alınmış ve titiz bir prodüksiyon çalışması sonrası onay aşamasıyla yayına başlamıştır.

Sizlerde tüm kurumsal markalar gibi Santral Seslendirmenin dev ismi Sibel Seslendirme ile çalışmak isterseniz, Dünyanın her dilinde profesyonel olarak seslendirme yapan ses bankamızla size hizmet için hazırız. Bunun için bizimle iletişim bölümümüzden irtibata geçmeniz yeterlidir.

Sizi aramızda görmek ve size hizmet sunmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.