Uludağ Tekstil İngilizce Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Uludağ Tekstil İngilizce Santral Anons

ULUDAĞ TEKSTİL SANTRAL ANONS

Marka seslerimiz, markalara ses vermeye devam ediyor. H-M, Marks-Spencer, Gap, Next, River Island, Burton markaları hazır giyim imalatçısı Uludağ Tekstil için mikrofon başındaydık!;Santral anons hizmetimiz başarıyla teslim edildi.

Hazır giyim markalarının vazgeçilmez adresi Uludağ Tekstil Sibel Seslendirme ile çalışarak sürekliliği ve devamlılığı olan bir anlaşmaya imza atmış oldu.

2002 yılında kurulan Uludağ Tekstil; Dar dokuma, polyester düğme ve metal aksesuar alanında yüksek makine parkuru, ürün gruplarında bilgisayar destekli tasarım yeteneği, Koleksiyon geliştirme kabiliyeti kendisini dünyaca ünlü markaların tercih etmesinde önemli bir etkendir.

Uludağ Tekstil, belirli ürün guruplarında onaylı / önerilen tedarikçisi olarak, firma portföyünde Türkiye’nin birçok sayıda önemli Hazır giyim imalatçısı ile çalışmaktadır. Örneğin; H-M, Marks-Spencer, Gap, Next, River Island, Burton markaları gelmektedir.

Uludağ Tekstil; küreselleşme sürecinin değişen tüketim ve tüketici davranışlarının getirdiği yüksek rekabet koşullarını daha iyi bir konumda karşılayabilmek amacıyla farklılığı ve gelişimi takip eden bir markadır

Uludağ Tekstil İngilizce Santral Seslendirme işi için elbette ki; İngiliz aksanlı bir seslendirme sanatçısını talep etti. Çözüm ortaklarımızı devreye sokarak İngiltere stüdyoları ile bağlantıya geçildi. Türkçe seslendirmelerinin başarılı kadın sesi Bahar yine firmamız için stüdyomuzdaydı. Santral anons projesi bir günde tamamlanan projemiz, hatasız yayına alındı.

Seçeneklerimiz arasında yer alan Seslendirme sanatçımız Bev Hanımı tercih eden Uludağ Tekstil; İngilizce santral seslendirme işinin 1 iş gününde teslimden dolayı sürekliliğin, devamlılığın anlaşmasını yapmış oldu.