Vakıf Emeklilik Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Vakıf Emeklilik Santral Anons

VAKIF EMEKLİLİK SANTRAL ANONS

Sibel Seslendirme Türkiye’nin en bankalarından biri olan Vakıfbank ve bünyesindeki Vakıf Emeklilik Kurumu ile çalışmaya devam ediyor.

Kısaca BES olarak adlandırılan Bireysel Emeklilik Sistemi Vakıf Emeklilik ile geleceğe sağlam adımlarla ilerlemektedir.

1991 yılında hizmet vermeye devam eden ve hızlı bir büyüme göstererek oluşturduğu müşteri portföyü sayesinde Türkiye’de isminden sıkça söz ettiren Vakıf Emeklilik; bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir.

Genel müdürlüğü İstanbul’da bulunan Köklü vakıf kültürünün mirasçısı olarak hizmet hayatına devam eden Vakıf Emeklilik, 20 bölge müdürlüğü ile sigorta şirketleri arasında saygın yerini almıştır.

Vakıf Emekliliğe Hoş Geldiniz – Santral Kayıdı 

Santral seslendirme profesyonellik gerektirir. Santral seslendirme amatörlere bırakılmayacak kadar önem arz etmektedir. Santral Seslendirme Bir nevi markanın sesli tanıtımı gibidir. Bu sebepten dolayı Vakıf Emeklilik kurumu Santral Anons ile başlatmış olduğu Santral seslendirme işi için seslendirme fiyatları kadar, seçilen fon müzikleri de fark yaratmaktadır.

Vakıf Emeklilik Seslendirme sanatçılarımızdan Bahar Hanım’ ı tercih ederek stüdyo aşamasını başlatmış oldu. Nihayetinde 1 iş gününde Vakıf Emeklilik Santral Seslendirme işini teslim ettik.

Sibel Seslendirme 

“Geleceği Seslendiriyoruz.”