VM Medical Park İçin Özel Olarak Hazırlanan IVR Seslendirme’yi Tamamladık.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  VM Medical Park İçin Özel Olarak Hazırlanan IVR Seslendirme’yi Tamamladık.


Vm Medikal Park Ivr Seslendirme

– Türkiye’nin en büyük hastane zincirlerinden Medical Park’ın sağlıkta 20 yıllık tecrübesini, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman hekim kadrosu ve yüksek hizmet kalitesiyle birleştiren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Kocaeli halkına hizmet vermeye başladı.

– 48 bin metrekare kapalı alanda 10 ameliyathane, 101 poliklinik ve 214 yatak kapasitesiyle Kocaeli’nin en büyük özel hastanesi olan VM Medical Park, hastalarına sunduğu üstün hizmet anlayışıyla kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olmayı başarmıştır.

IVR seslendirme

Dünya standartlarında sunduğu hizmet, ileri teknoloji tanı ve tedavi yöntemleriyle VM Medical Park; gerek paydaşları gerekse hastalarıyla kurduğu iletişim bağını kuvvetlendirmek ve çalışanlarını iş akılarındaki verimi arttırmak için tasarladığı, santral seslendirme ve projesi için Türkiye’nin hemen hemen tüm markalarının santral seslendirme ve ivr seslendirmelerine imza atmış olan Santral Anons’u seçti.

– VM Medical Park’ın kapsamlı santral seslendirme ve ivr seslendirme projesinin seslendirme görevini Ajansmızın en kıdemli seslerinden Bahar üstlendi. Çalışmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanarak yayınlanması sağlandı.

– Santral Seslendirme ve ivr seslendirme bir kurumun yada işletmenin can damarlarından biridir. Zira günümüz teknolojisinde her şey internet ve telefon yoluyla yürütülmektedir. Bunun için müşterilerinize yaptığınız ilk karşılama ilk izlenimdir.

– Profesyoneller tarafından hazırlanan bir ivr seslendirme ve santral seslendirme ağı işlerinizi kolaylaştırırken prestijinize prestij katacaktır. Eğer sizde böyle bir çalışmayı arzu ediyorsanız, biz İngilizce seslendirme, Fransızca seslendirme, Arapça seslendirme, Japonca seslendirme, İtalyanca seslendirme, Almanca seslendirme…Kısacası tüm dünya dillerine hâkim olan profesyonel seslendirme sanatçılarımızla 7/24 sizler için çalışıyoruz.

– Bizimle iletişim bölümümüzden irtibata geçebilir, yada buraya tıklayarak iletişim sayfamıza yönlenebilirsiniz.

– Sizlerle çalışmak, sizlere hizmet sunmak bizi mutlu edecektir.