Zurich Sigorta Santral Anons Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Zurich Sigorta Santral Anons Seslendirme

ZURIH SİGORTA SANTRAL ANONS SESLENDİRME ÇALIŞMAMIZ CANLIYA ALINDI

Dünyanın en iyi sigorta firmalarından olan Zurich Sigorta santral anons projesi güncellendi.

1872′ de İsviçre’ de kurulan Zurich Sigorta 2008 yılında Türkiye’ de faaliyetlerine başladı.

Geçtiğimiz yıl santral anons projelerinde bulunan Sibel Seslendirme 2017 Kasım ayında santral seslendirmeve Ivr seslendirme faaliyetlerinde desteğini sürdürdü

Projemizin seslendirme sanatçısı Ebru. Önceki projemizde performans konusunda beğeni toplayan Ebru, yine beklenen bir sonuçla çalışmaya ses verdi.

Sizde profesyonel bir ekip ruhuyla çalışmak isterseniz, Sibel Seslendirme seslendirme ekibi ile tanışın.

ZURIH SİGORTA;EN İYİ IVR ÇALIŞMALARINI SİBEL SESLENDİRME İLE YAYINA ALDI

170 Ülkede faaliyet göstererek 53 bin kişiye istihdam yaratan 140 yıllık bilgi ve birikimi ile Zurih Sigorta; Ivr Seslendirme projesinde Sibel Seslendirmenin deneyimli Sanatçısı Ebru Hanım’ı tercih etti. IVR sistemlerinin en iyi seslendirme sanatçılarından Ebru müşterimiz için önce kısa bir örnek sundu. Ivr seslendirme onayı alındıktan sonra stüdyo aşamasına geçildi. Sys olarak da adlandırılan bu proje Zurich Sigorta’ vın sürekli yenilenen bir projesidir.

Sürdürülebilir Büyümenin Adı: Sibel Seslendirme

Genel merkezi İsviçre-Zürih’te bulunan Zürih Sigorta grubu; 1872 yılında bireysel olarak başladığı sigorta sektöründe müşteri memnuniyetini esas alarak oluşturduğu sürdürülebilir büyüme stratejileri doğrultusunda, müşterilerinin farklı gereksinimlerine yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Zurih Sigorta; 2008 yılında Teb Sigortayı satın alarak Türkiye pazarına girmiş ve kısa zamanda 1 milyon müşteriye ulaşmıştır. 800 banka şubesi, 300 acente ile bireysel ve kurumsal müşterilerine sigorta ürün ve hizmetlerini sunan dünyanın sayılı sigorta şirketlerinden biridir.


MARKANIZ İÇİN KALİTELİ SES: SİBEL SESLENDİRME’ DE

Her kurum ve/veya kuruluşun kendi vizyonuna, kendi misyonuna uygun marka kalitesini ve marka bilinirliliğini esas alarak marka değerlerini yansıtan bir sese ihtiyaç vardır.

Seslendirme sektöründe onlarca ve belki de yüzlerce firma arasında markayı temsil edecek nitelikte ve nicelikte bir sesi bulmak hayli zor bir süreçtir. Bu sebepten dolayı markayı temsil edecek seslendirme sanatçısının da en az markanın kendi değeri niteliğinde bir sese sahip olması, aranan kriterlere uygun olması beklentiler arasındadır.
Sibel Seslendirme bünyesinde yer alan Seslendirme Sanatçıları tam olarak bu amaca hizmet etmekte ve her proje için müşterilerine ayrı ayrı seçenekler sunarak çözüm noktasında marka değerini yükseltmektedir.


IVR ŞANSA BIRAKILMAYACAK KADAR DEĞERLİ

Zurih Sigorta Ivr Seslendirme projesi kapsamında hazırlanan Seslendirme metinlerinin onayı alındıktan hemen sonra Seslendirme sanatçılarından oluşan seçenekler sunularak en çok talep edilen seslendirme sanatçımız Ebru hanım mikrofon başına geçerek mükemmel bir iş çıkardı.

Bir iş gününden de kısa bir sürede tamamlanan Zurih Sigorta Ivr Seslendirme projesi müşterimize teslim edilerek beğeni ile karşılandı.

“Biz Daha İyisini Seslendirene Kadar En İyi Ses İşte Budur.”